blank

Pac-Man behöver knappast någon längre presentation i spelvärlden. Det är ett av de äldsta spelen och säkert bland de mest kända tillsammans med Tetris och några till. Det finns naturligtvis en variant av Pac-Man på Apple Arcade också. Alla speltjänster har minst en version av Pac-Man och så även Apple.

Pac-Man Party Royale skiljer sig inte från alla andra versioner av Pac-Man, eller kanske snarare – jag är inte en tillräckligt inbiten och kunnig spelare så att jag kan skilja dem åt. en annan variant är – jag bryr mig inte därför att det här är en rolig variant, i den mån den nu skiljer sig från andra. Pac-Man är ett enkelt spel som de flesta snabbt förstår och det är den typen av spel som du startar, spelar ett tag innan du går vidare. Det är så vanligt, invant och klassiskt spel att det är svårt att recensera. Speciellt då inte när du som jag spelat mängder av olika versioner och inte kan skolja dem åt, eller bryr mig om att kunna skilja dem åt.

Pac-Man

Hur som helst – Pac-Man Party Royale är ett klassiskt Pac-Man med spöken och andra figurer som du ska jaga. Det är ett något mera utbyggt spel med funktioner där du spelar med två gubbar, du kan springa ut i ena änden, komma in i den andra och så vidare. Ni vet, allt det där som är Pac-Man. Spelet i sin grundversion kom redan 1980 och den japanska titeln var Puck Man. Namnet ändrades inför den internationella lanseringen och Pac-Man anses vara ett av bästa spelen någonsin och ett av de mest inflytelserika, ett av de spel som påverkat marknaden mest. Pac-Man Party Royale är ett bra Pac-Man spel. Snygg grafik, helt okej ljud och du har alla moment som ska finans där när det handlar om banor och varianter på hur du ska jaga in prickarna och komma undan spöken och allt vad det är som jagar dig.

Betyg

Spel: Pac-Man Party Royale
Utvecklare: Bandai Namco
Betyg:

blank


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här