blank

Niantic har förlängt den begränsade testen av ett utökat avstånd för att byta Pokémons till den 30 november.

Gränsen är utökad tillfälligt utökad till betydligt över tidigare gräns. Exakt hur långt ifrån du kan vara för att genomföra ett byte är inte helt klart. Det finns uppgifter om att spelare lyckats att byta Pokémons med 40-50 kilometer avstånd. Detta som en test för att se hur det fungerar. Utfaller testen lyckligt så kan gränsen komma att utökas framöver, skriver Niantic.

Ut och jaga nu och spela säkert!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här