blank

Från och med idag hittar du Apple Arcade på Magasin Macken i en egen avdelning.

Apple Arcade är Apples speltjänst och det kommer att bli nyheter om tjänsten, recensioner av spel som finns på tjänster och tester av prylar som kan kopplas till tjänsten. Jag har tidigare varit om inte skeptisk så i vart fall avvaktande till speltjänsten. Inledningsvis var utbudet alldeles för tunt, för få spel och det har saknats tyngre titlar men Apple har målmedvetet plöjt ned mer pengar och utvecklat Apple Arcade till det den är idag – en intressant, bra speltjänst med många riktigt bra spel.

Recensioner

Då Apple Arcade numera även ingår i Apple One – den sammanslagna tjänsten där du kan ”baka ihop” Apple Music, Apple Arcade, AppleTV+ och iCloud så gissar jag att speltjänsten kommer att locka fler spelare. Istället för att betala 500-600 kronor för ett enda spel så kan du spela alla spel för en fast månadssumma. Något som borde tilltala inte minst barnfamiljer.

Därför drar jag igång en ny avdelning och därför blir det lite mer spel på Magasin Macken.

Till Apple Arcade på Magasin Macken


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här