blank

Nintendo Switch lanserades 2017 och är nu inne på sitt fjärde år och trots avsaknad av mer dramatiska och omfattande uppdateringar av hårdvaran så säljer den lilla spelkonsolen bra – bättre än de flesta konkurrenterna för 23 månaden i rad i USA.

Slår du ihop Nintendo Switch och Nintendo Switch Lite så visar de senaste försäljningssiffrorna att det såldes 735 926 Nintendo Switch i oktober månad (i USA).

blank

Nintendo Switch kommer in på en andraplats – slagen av Nintendo Wii som sålde i 807 000 exempel i oktober 2008. Nu lär Nintendo Switch få tuff konkurrens inom eftersom både Sony och Microsoft logger i startblocken med uppdateringar för både sina speldatorer (konsoler).

12:a

Fram till nu så har Nintendo Switch sålts i 68 miljoner exemplar vilket gör att Nintendo Switch landar på en 12:e plats bland alla speldatorer/konsoler. I sammanhanget går det inte att komma förbi Animal Crossing – New Horizons betydelse. Det är en av Nintendos riktigt stora succéer och spelet har lockat nya spelare till plattformen.

Stora frågan

Den stora frågan just nu bland oss som spelar på och med Nintendo Switch är när det kommer en hel ny modell med vassare hårdvara. Nintendo har uppdaterat den nuvarande hårdvaran med lite bättre batteritid men i sort inte mycket mer. Det har kommit en Lite-modell som är helt bärbar och bara bärbar men utöver det så har det inte hänt särskilt mycket under de här åren även rykten om en ny Nintendo Switch inte saknas.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x