blank

Nintendo Switch är en bred plattform som erbjuder en närmast enorm mängd med spel. Här är Magasin Mackens tips på spel som är barnsäkra, bra, roliga spel utan våld eller skrämmande inslag.

Här har du en rad speltips på spel som inte innehåller något grovt våld eller andra otäckheter. Några av spelen kan innehålla ett milt, tecknat, animerat våld – folk som ramlar, det kan smälla lite och så vidare. Även om nu detta är snälla spel så kan de ändå krävs en vuxens medverkan för att kunna läsa den information som lämnas och för att få en del funktioner.

Animal Crossing – New Horizons

Succéspel där du kommer till en ö som du sedan ska utveckla. Du kan bygga ett hus, smala saker, sälja saker och få bells som du sedan använder för att utveckla din ö.

blank

Captain Toad: Treasure Tracker

blank

Pokémon Let’s Go! Pikachu and Eevee

Pokémon-spel för din Nintendo Switch och nen av Nintendos riktigt stora succéer. Du ska jaga Pokémons, samla på dem, klara olika utmaningar och lära dig att hantera allt från cyklar till hur du kan rida på drakar.

blank

Yoshi’s Crafted World

Plattformsspel där du ska ta dig fram genom olika banor med olika hinder. Du styr en söt liten drake, Yoshi.

blank

Clubhouse Games – 51 Classics

Här har du hela 51 olika brädspel i ett och samma spel. Klassiska brädspel, strategispel – alla olika typer av spel.

 

blank

 

Pikmin 3 de luxe

Du styr över tre medlemmar i en rymdbesättning som skickats för att rädda sin ene värld. En planet kan vara räddningen, som visar sig innehålla en underbar värld fylld med söta varelser och dolda överraskningar väntar. Du ska utforska och du ska klara hinder och överleva. Du kommer att stöta på många olika världar – snötäckta Distant Tundra, Twilight River och Garden of Hope.

blank

 

Väljer du att klicka på den gula ikonen under varje spel – som är länkad till Amazon.se – och om du köper spelet där så utgår en ersättning till Magasin Macken.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x