blank

Doom Eternal är ordentligt försenat till Nintendo Switch och nu kommer nya besked – spelet kommer inte att släppas i fysiska kopior – bara som digital version som du köper och som du sedan laddar ned.

Tidigare i veckan annullerades ordrar för spelare som förhandsbokat en fysisk version (omslag och minneskort med spelet). detta tolkades som att spelet nu lagts ned och att det inte skulle komma någon version för Nintendo Switch men det har dessbättre visat sig vara fel – det kommer en version av spelet för Nintendo Switch men enbart en digital version.

”While Doom Eternal is 100% on track for an imminent digital-only release on Nintendo Switch, the absence of a physical release at retail resulted in cancelled preorders”

Det är beskedet från Bethesda som utvecklar spelet. När spelet kommer däremot vill Bethesda inte berätta – inte mer än att det ska vara nära (hört det förut?).

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x