blank

Johan Ripås tittar på olika utländska företeelser – stort och smått med inbjudna gäster. Det är fokuserat, ganska kortfattat och varje enskilt ämne belyses ur olika synvinklar.

Ett ämne, olika gäster och så snabba nedlagd – Utrikesbyrån har ett slags podcastformat, alltså mycket rätt i tiden. Det är också ett riktigt bra program just därför att det är så fokuserat och därför att gästerna inte alltid är de förväntade. I avsnittet om kinesiska djurmarknader sitter en kock med och ger sin syn på saken tillsammans med en virolog.

Du hittar massor av avsnitt om en rad olika ämnen på SVTPlay.

Utrikesbyrån – SVTPlay


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x