blank

Danske Ulrich Larsen gick med i en vänförening för Nordkorea. Det slutade med att han drogs in i diktaturens försök att skaffa sig vapen och ritningar för en vapenfabrik lämnades över i Stockholm.

Under 10 år drogs Ulrich Larsen in i narkotikahandel, handel med vapen, högteknologi och olja – för att den stenhårda diktaturen ska ta sig runt FN:s embargo. Under hela tiden dokumenterade Ulrich Larsen allt det han gjorde och den här dokumentären visar hur den nordkoreanska diktaturen agerar för att få in de produkter de egentligen inte ska komma över i landet.

SVTPlay – Mullvaden


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x