blank

Niantic har lagt ut ”snapshots” som Professor Willow har tagit på en ny, färgglad Pokémon som sett ut att vara en Galarian Ponyta.

Vi vet att det kommer en Galarian Yamask under det kommande Halloween-eventet och nu ser det ut som att det kommer en Galarian Ponyta också. Även om det är bilder som mer antyder en Pokémon, än faktiskt visar en tydlig bild på en, så ser det onekligen ut som bilder på en Ponyta.

Det har även lagts ut en bild på en purjolök vilket lär betyda att det kommer även en Galarian Farfetchéd.

Halloween-eventet startar nu på fredag – den 23 oktober. Då lär vi få se när Galarian Ponyta dyker upp i spelet och på vilket sätt.

Ut och jaga nu och spela säkert!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här