blank

Jack dyker upp på din ö den 31 oktober och förhoppningsvis så har du lagrat upp med massor av godis till dess för får Jack inget godis så kan han ställa till det för dig.

Nu finns det ett problem med Jack – förutom att han vill ha godis – alla på din ö kommer att klä ut sig till Jack så du vet inte om det är Jack eller någon annan som ber om godis. Ladda upp med minst 15 godisar för den 31 oktober – då kan du ge alla godis som ber om det och slipper att bli utsatt för ”Trick” istället för ”Treat”. Har du inget godis eller om du inte ger Jack godis så kan han ställa till det med dina kläder, göra så att de ser utslitna ut exempelvis.

Några tips:

  • Ha ett lager av godis på dig, hela tiden
  • Ha inte på dig dina bästa kläder – Jack kan stjäla dem nämligen
  • Se till att ha plats i dina fickor – Jack kan belöna dig, efter att ha fått godis. Se till att ha plats att at emot det du får.

Den 31 oktober dyker han alltså upp – Jack.

Trick or Treat?


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här