blank

I dagarna har Mackens nyhetsbrev nummer 4 gått ut till prenumeranter. Nyhetsbrevet innehåller information om Macken, den här bloggen, och ibland en del annat – exklusivt för abonnenter.

Mackens Nyhetsbrev skickas ut en gång i månanden (inte oftare) och innehåller som redan sagts information om macken, vart bloggen är på väg, framtida planer och en del annat. Nummer 4 har precis skickats ut – de tre tidigare hittar du här.

Mackens Nyhetsbrev

Jag har också flyttat Nyhetsbrevet till MailChimp som har en suverän service för Nyhetsbrev. Det ger effektivare och snabbare utskick och en riktigt bra överblicka med statistik och andra bra verktyg.

Du anmäler dig här.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här