blank

Under gårdagskvällen hade vi planerat att uppdatera våra servrar. Tester hade gjorts innan och då tog det uppskattningsvis runt en halvtimme att få in all ny mjukvara och starta om. Nu visade det sig att det var skillnad mellan tester och praktik. Efter några timmars försök återställdes systemen, servrarna startades upp med de gamla inställningarna.

Vi kommer att undersöka varför några av webbplatserna inte ville starta som planerat och sedan kommer vi att göra ett nytt försök. Alternativet är att starta en ny server, göra den klar och sedan flytta webbplatserna till den nya servern. Det finns en plan och en plan B med andra ord.

Nytt datum är inte spikat, det får vi återkomma till.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här