blank

Ditto, den Pokémon som kan byta skepnad, lika andra dyker upp i en del uppgifter – du måste fånga en Ditto för att komma vidare. Denna ibland svårfångade Pokémon gömmer sig som andra Pokémons – här är en aktuell lista.

Det är altå de Pokémons nedan som du ska jaga om du vill kunna fånga en Ditto och det ‘är inte förrän du verkligen fångat en Ditto som den ger sig till känna och du ser att det är en Ditto.

Listan

 • Paras
 • Hoothoot
 • Ledyba
 • Spinarak
 • Hoppip
 • Remoraid
 • Whismur
 • Gulpin
 • Numel
 • Bidoof
 • Foongus

Tricket här är att fånga så många Pokémons på listan ovan. Håll också kontakt med andra spelare – via Discord, chat-appar eller liknande. Hittar de en Ditto så kan du också göra det om du fångar samma Pokémon.

Ut och jaga nu och spela säkert!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x