blank

Ikväll är det dags för Raid Hour och det är Cresselia som kommer att dyka upp och ta över en massa gym i Pokémon-världen.

September bjuder som bekant på en ny legendary Pokémon varje vecka – just nu är det Cresselia. Med start 18.00 till 19.00 så är det alltså läge att jaga rätt på en bättre Cresselia och har du tur – en Shiny Cresselia.

Kommande

  • 18 till 25 september –  Articuno kommer tillbaka
  • 25 september till 1 oktober – Zapdos kommer tillbaka

Ut och jaga nu och spela säkert!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x