blank

Den 10 oktober är det dags för ett heldags-event där Meowth är i fokus och den Pokémons som vi ska ge oss ut på jakt efter.

Eventet startar 08.00 på morgonen och rullar på fram till 22.00 på kvällen. Eventet bygger på uppgifter, Field Research, och löser du alla uppgifter så har du sedan en chans att fånga en Meowth, en Pokémon som kommer från Kanto, Alola och Galar regionerna.

Under dagens kommer även speciella uppgifter och en speciell box kommer att finnas i butiken med  Pinap Berries och Lucky Eggs.

Ut och jaga nu och spela säkert!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x