blank

Nu kommer äntligen ett besked gällande Röki för Nintendo Switch från utvecklaren – spelet kommer i höst.

Röki är ett av de spel som finns med på min lista över spel som absolut ska köpas in och som ska spelas. det skulle ah slöppts reda i våras men sköts upp – utan något närmare besked om när spelet kommer att lanseras. Något exakt datum vet vi fortfarande inte men utvecklarna bakom spelet har i all fall lämnat beskedet att spelet som bygger på nordiska sagor och myter ska lanseras i höst.

Spelet har också fått en ny trailer vilket brukar vara ett tecken på att nu är det inte längt kvar till lansering.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här