blank

Nu har jag skaffat ett Patreon-konto för Macken så vill du stötta skrivandet, postandet och skapandet av den här nyhetsbloggen så kan du göra det.

Så här i Corona-tider kan jag konstatera att annonser och reklamsamarbeten försvann som över en natt. Tidigare intäkter är bortblåsta vilket är förståeligt. Vi över alla i en osäker värld där vi inte riktigt vet hur morgondagen kommer att se ut.

Så därför ett konto på Patreon. Du hittar det här – eller ute till höger eller länst ned på startsidan.

Become a Patron!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här