blank

Jag vet inte när det hände senast att jag helt enkelt inte orkade, ville och rent av vägrade att se mer, slog av och sedan försökte skriva en slags recension trots det. Det kan ha varit en svenskdubbad “Det Mörka Hotet” i 3D för en herrans massa år sedan men hur som helst – jag har inte sett hela Coast Elites huvudsakligen därför att det är en olidligt usel film.

Det är inte ämnet det är fel på – antiTrump, inte skådespelarna heller utan det som sägs och det som spelas upp och när det är problemet med en film så är det en film med seriösa problem. Coastal elites är monologer skrivna av Paul Rudnick och framförda av Bette Midler, Dan Levy, Issa Rae, Kaitlyn Dever och Sarah Paulson. Egentligen är det en filmad teaterpjäs och här i ligger ett annat problem. det händer ingenting. Det är monologer framförda framför en kamera. Framförda av tämligen priviligerade människor som inte gillar Trump och det Trump står för.

Galleriet

En liberal självupptagen New Yorkbo, en skådespelare, en rik Black Lives Matter-aktivist, en meditationsguru och så en riktigt människa – en sjuksköterska. Det är galleriet och de gillar alltså inte Donald Trump, det Trump står för och de gillar inte hans anhängare.

Sen då?

Sedan är det inte mycket mer. De berättar varför de inte gillar Trump. En slags predikan för de redan frälsta. Jag bör nu tillägga att jag sett en och en halv monolog och redan under inledande pratet med Bette Midler började jag undra vad detta var för krystat försök att spegla människors tankar om Donald Trump. Nu tänkte jag inte så. Jag svär när jag tänker och den här tanken innehöll ovanligt många svordomar, till och med för att vara för mig.

Hoppa över Coastal Elites – du kommer aldrig att få igen en timme och 27 minuter.

Coastal Elites – HBO Nordic


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x