blank

Jesse och James kattballong (Meowth) kommer att dyka upp oftare än normalt efter lunch idag och fram till midnatt den 30 september då duon försvinner ur spelet.

Jesse och James är två medlemmar i Team Rocket, spelet huliganer. Sedan en tid tillbaka så har de flugit runt i sin ballong och utmanat spelare på duell. Den oktober vid midnatt försvinner de två ur spelet som sagt så passa på nu om du vill utmana dem.

Trainers,

We’re getting word that Jessie and James are leaving Pokémon GO on Wednesday, September 30, and that they seem to be gearing up for one last wave of mischief before they go!

Date + Time

Tuesday, September 22, 2020, at 12:00 a.m. to Wednesday, September 30, 2020, at 11:59 p.m. local time

Features

  • The Meowth balloon featuring Jessie and James will be appearing more often than usual!

Be sure to share your findings (and victories!) with us on social media with #TeamGORocket.

Please be aware of your surroundings and follow guidelines from local health authorities when playing Pokémon GO. Upcoming events are subject to change. Be sure to follow us on social media, opt in to receiving push notifications, and subscribe to our emails to stay updated. For the latest on in-game events and feature updates, be sure to check this help center article.

—The Pokémon GO team

Ut och jaga nu och spela säkert!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här