blank

De finns med på listan över världens mest eftersökta brottslingar. Chefer för stora drogkarteller, korrumperade politiker som finansierat folkmord, terrorister och grova våldsbrottslingar. Så hur har de lyckats att undkomma rättvisan i så många år och var kan de gömma sig?

Tv-serien, i fem delar, tar upp en brottsling per avsnitt för att ge en bild av personen, individen och de som jagar – polisen, agenterna, åklagarna och domstolarna. En fråga jägarna ställer sig är hur de här människorna klarar att hålla sig undan därför att belöningen för de som lämnar tips om dem, så att de kan gripas, är ofta höge belopp. Ändå kommer det inte mycket lite information om var de kan tänkas hålla sig gömda.

Worlds Most Wanted – Netflix


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här