blank

Tv-serien är baserad på sanna händelser och handlar om den nazistiska kulten Colonia Dignidad som grundades av den förre nazi-soldaten Paul Schaefer i en liten sökning chilensk stad.

I skydd av den dåvarande diktatorn Augusto Pinochet kunde Paul Schaefer bygga upp en nazistisk våldskult som dödade, våldtog och som inte drog sig för ett begå övergrepp mot barn. När Pinochets diktatoriska styre föll och en ny regering kom till makten så upphörde också det skydd som möjligt gjort Colonia Dignidads brottsliga terror och en ung distriktsåklagare får uppdraget att utreda årtionden av grova brott.

Dignity – HBO Nordic


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här