blank

Journalisten Latif Nasser har sig en titt på den teknik som knyter oss samman, som snokar på oss, som kartlägger och som samlar in data på sätt som du kanske inte är medveten om. Det handlar även om vattenprover i London som avslöjar vilka droger londonborna använder.

Connected är ses olika avsnitt om sex olika ämnen där den röda tråden är att allt hänger samman på ett sätt eller annat. Här finns även inslag om ett stort svenskt experiment med hur fisk påverkas av de droger och läkemedel vi stoppar i oss och som kommer ut i vattnet via avloppet.

Lära dig

Det är att rappt tempo, massor av olika ämnen – fascinerande ämnen och det är en tv-serie som kommer att lära dig saker du inte visste tidigare. Det är en typ av tv-serier som jag är avsåg för – olika ämnen, massor av fakta och information att tugga i sig.

Connected – Netflix


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här