blank

Du ansluter ditt armband till din iPhone för att fånga Pokémons och snurra stopp automatiskt. Ikonen tänds upp och du stoppar din iPhone i fickan bara för att sedan konstatera att armbandet slutat att fungera. Så här fixar du de flesta problem med Pokémon GO Plus.

Ett armband som kopplar ned kort efter det att du anslutit det orsakas nästan alltid av att batteriet håller på att ta slut. Det faktum att du kan ansluta ditt armband betyder inte att det kommer att fungera när du stoppar undan din iPhone. Har du exempelvis slagit på vibrationer i armbandet så drar vibrationerna betydligt mer ström. Det kan leda till att du kan ansluta ditt armband men anslutnings bryts så snart det första gymmet ska snurras eller det är dags att fånga en Pokémon – med vibrationerna så finns inte tillräckligt med ström att kunna göra det.

Lösningen

Lösningen är enkel – byt batteri och hjälper inte det bryt kopplingen (pair). Ta bort armbandet under bluetooth och para ihop armband och telefon igen. Tilläggas kan att du inte ska lista på indikatorerna för hur mycket ström det finns kvar i batteriet. Utgå ifrån att indikatorerna inte stämmer. Det är nämligen vanligare än att de faktiskt visar hur mycket ström du har kvar.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här