blank

När Niantic annonserade ut att det skulle bli en drakvecka så fanns även Deino och chansen att få tag på en Shiny Deino med i informationen. Många spelare såg fram mot att kunna fånga denna ovanliga Pokémon men de förväntningarna har nu bytts not ilska – var är Deino?

The Silph Road samlar in statistik och efter det att 466 7 kilometers ägg har kläckts och rapporterats så ligger antalet Deino på 1.1 procent. Det är alltså mycket svårt att få en Deino överhuvudtaget och avsevärt myckets svårare att fånga en Shiny Deino.

blank

Notera grafiken – alla övriga Pokémons ligger på tvåsiffrigt – utom Deino. Det som irriterat spelarna är att kläcka ägg kräver inkubatorer som du måste köpa. Efter att ha betalat biljett till Go Fest 2020, vilket många har gjort, så krävs ännu mer pengar för att köpa ”äggkläckningsmaskiner” med usla möjligheter att få en Deino.

Inga Deino

Ett tag fångades inga Deino vilket fick spelarna att misstänka att denna Pokémon inte fanns med bland äggen överhuvudtaget. Nu visar trots allt The Silph Roads statistik att av de 466 kläckta äggen så var 5 Deino.

För egen del så har jag inte kläckt särskilt många ägg, färre än 10 och jag har inte fått någon Deino.

Så, hur har det gått för dig – någon Deino ännu – en Shiny Deino?

Ut och jaga nu och spela säkert!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating