blank

Just nu är det rea i Nintendos eShop och du kan göra riktigt fina fynd. Du hittar massor av spel under 20 kronor och det finns dubbla titlar för under hundralappen. Här är Mackens Femton Fina Fynd.

Priserna är nedsatta från 20 procent ända upp till 75 procent och även helt nya spel är med på rean. Purfärska Peaky Blinders Mastermind är ett exempel. Bilderna nedan är länkade direkt till Nintendo men jag rekommenderar att ska du köpa spelen, direkt på nätet, så gör det i din enhet. Då starta nedladdningen och installationen direkt och automatiskt.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här