blank

Är det fortfarande någon som tvekar på att Apple menar allvar med sin TV-satsning, AppleTV+ så är det hög tid att tänka om nu. Apple har värvat en rad tunga namn och nu kommer ett till – Martin Scorcese som ska regissera både filmer och tv-program för Apple.

Beskedet om att Scorcese nu knyts till AppleTV+ kommer mindre än ett år efter det att ”The Irishman” haft premiär på Netflix. En film som sägs vara Netflix dyraste produktion hittills. Den första produktionen som Martin Scorcese kommer att göra för Apples räkning är filmen ”Killers of the Flower Moon” med Leonardo DiCaprio och Robert De Niro i de bärande rollerna. där finns det uppgifter om att Apple vann budgivningen som lär ha slutat på runt 180 miljoner dollar.

Deadline

Scorceses första projekt är tänkt att dras igång på allvar i februari nästa år. Något premiärdatum är inte meddelat.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här