blank

Här är appen som du kan använda, i din iPhone, för att lyssna på den amerikanska polisen och räddningstjänsten. Appen, 5-0 Radio Pro Police Scanner , är gratis och du kan betala en slant för att bli av med reklamen som annars finansierar fortsatt utveckling.

I dessa tider med upplopp, protester och demonstrationer så har, 5-0 Radio Pro Police Scanner, och liknande appar slagit nedladdningsrekord i App Store. Intresset är stort för att lyssna på hur polisen jobbar och var oroshärdarna finns.

Be the first to know about hurricanes, tornadoes, floods, shootings, riots, looting, protests, earthquakes, bombings, terrorist, radiation, nuclear fallout, outbreaks, biological or chemical attacks, and crime waves happening near you.

Join the tens of thousands of new users daily and tap into over 50,000 live police, firefighter, emergency medical ambulance, emt, air traffic control (ATC), railroad, ham radio, NOAA weather, news, talk, sports, and music stations.

Förklaringen till hur det går att lyssna på amerikansk polis men inte den svenska heter kryptering. Svensk polis har ett modernare, betydligt nyare system än de amerikanska kollegorna. Svensk polis går inte att lyssna på som det gör med den amerikanska polisen men även räddningstjänsten, brandkår, ambulans liksom kustbevakningen.

5-0 Police Scanner


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här