AppTipset: Här har du en app för att skapa bakgrunder

av | aug 11, 2020 | Tips & Råd, Tipset: Appar & Program

The Wallpaper App är en app för att snabbt skapa bakgrunder för dina Apple-prylar. Du kan skapa bakgrunder för din iPad, iPhone och även för din Apple Watch.

När du hittat ett mönster så kan du välja mellan mörkt eller ljust och du kan finjustera bakgrunden så att den passar det utseende du vill ha. Appen är gratis och innehåller då en begränsas mängd bakgrunder. Femton stycken. Vill du ha fler så kan du köpa till dem direkt i appen.

Appen innehåller som sagt bakgrunder för alla dina Apple-prylar – från Apple Watch upp till iMac 5K. Bakgrunder för din Mac-dator hittar du i programmet med samma namn i Mac App Store.

The Wallpaper App

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: