blank

Gillette Venus har tagit fram designer med koder för figurer i Animal Crossing som gör det möjligt att lägga till en tatuering, ett är, märken, acne och en rad ändra hudförändringar – allt för att din figur, din avatar ska bli så lik dig som möjligt.

Hela 19 hudtyper finns med och till det finns sedan 264 olika varianter på saker som du kan lägga till din figur. Här finns psoriasis, fräknar, vitiligo och andra pigmentförändringar. Kläder ingår också i koderna så du kan dessa upp din figur från topp till tå med ett nytt utseende.

Du kan hitta koder för ansiktet, kroppen och för kläder på sidan.

Gillette Venus


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här