blank

Vladimir Putin, startade sin karriär inom den sovjetiska underrättelseorganisationen KGB. Han blev officer innan han startade en politisk karriär som ledde fram till den högsta toppen i Ryssland.

Vladimir Putin har styrt Ryssland i 20 år men trots det så vet vi rätt lite om en av världens mäktiga män. Vi vet att hans karriär inleddes inom KGB, att han tränar judo och gärna uppträder i bar överkropp. Det är den officiella bilden men vi vet inte hur han kom till makten, mer än i grova detaljer. Den här dokumentären, i tre delar, ger en bakgrund till hur Putin blev Putin och de offer som kom i hans väg i vägen mot toppen.

Vänner

I dokumentär-serien berättar tidigare kollegor, en del av hans tidigare vänner mer om mannen som ville bli spion och som hänsynslöst försvaret sin makt och som hela tiden klättrat högre tills han nådde toppen.

SVTPlay

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x