blank

Nu slipper du bli av med att raidpass bara genom att hoppa in i lobbyn inför en raid – passet konsumeras först när raiden verkligen har startat. Du kan alltså lämna lobbyn, ha kvar ditt raidpass om du ångrar dig.

Det är säkerligen en välkommen nyhet bland spelarna som förlorat raidpass på inställda raider. Det händer ju att spelare kommer försent, måste dra sig ur och att raider inte fungerar. Tidigare så blev du av med ditt raidpass redan i lobbyn, så inte längre.:

Det gäller alla typer av raidpass – Raid Pass, Premium Battle och Remote Raid Pass.

Ut och jaga nu och spela säkert!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x