blank

Nu kommer nya positiva uppgifter gällande Nintendo Switch-versionen av Doom Eternal – det ska närma sig lansering, enligt ID Software.

När Doom Eternal lanserades för övriga plattformar så hette det att Nintendo Switch-versionen inte skulle vara långt borta. Den skulle följa kort efter övriga lanseringar. Corona kom emellan och nu har det gått flera månader utan några nyheter.

“We’ll be talking about the release date pretty soon. We haven’t announced that yet – I can’t do that now. It’s really made great progress. Panic Button, the studio we work with on that, as I’ve said before they’re masters of the platform. … we released Doom Eternal on all the same platforms we released Doom 2016, and I thought that was a real feather in the cap of our tech team, and I think this will be the same for Panic Button and our engine team as well because it kind of starts with their core that gets passed along and the optimization that’s done. I think it’ll be every bit as good as Doom 2016 was, and I’m super excited for people to get it.

Doom 2016 on the Switch felt a little bit like an experiment – that type of game, the mature nature of it, and the first-person shooter, how’s it going to play? It was fantastic on the platform, so I think we’ll take another step with Doom Eternal coming out just because it’s kind of established itself as something that really does work on the Switch, and it’s such a big, fantastic game. We’re really not watering it down at all. People can expect the full experience.”

Nintendo Everything

Notera att det sägs att ett datum för lansering snart ska tillkännages. Det är inte detsamma som att spelet kommer att släppas inom den närmaste framtiden. Det betyder å andra sidan inte att det inte kommer att släppas snart.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här