blank

Jag får då och då frågan om hur min spelutrustning ser ut och jag tycker inte frågan är särskilt viktig och hela diskussionen kan lätt landa i vad som kan framstå som skryt – även om mina prylar på intet sätt är särskilt påkostade eller märkvärdiga. Nu har jag fått frågan igen och för att stilla den eventuella nyfikenhet som finns därute – här kommer mina spelprylar.

Jag har en konsol – en Nintendo Switch – Pikachu Edition – och har aldrig ens funderat över att köpa en xBox eller en Sony Playstation. Det är för äbrigt den enheten ni ser på bilden ovan: Det blev en Nintendo Switch av två orsaker:

  • Retrospel
  • Jag kan ta den med mig när jag är ute och reser

Till min Nintendo Switch är Nintendos egen controller, trådlös, kopplad och en Sony TV, 75-tum. Det händer också att jag kopplar in konsolen till en HD-projektor och en skärm på runt 90 tum. Det är prylar som inte köpts in för spelandet och det har inte mina trådlösa Bang & Olufsen hörlurar gjort heller. De hade jag innan jag köpte min Nintendo Switch men de kommer väl tillpass nu när jag spelar en del. För att kunna köra trådlöst ljus så har jag en AirFly från Twelvesouth. Det är en sändare och mottagare som gör att jag kan trådlöst ljud mot min Nintendo Switch.

Vagga

Konsolen sitter i Nintendos egen vagga, kopplad till tv:n.

  • Nintendo Switch
  • Nintendo Pro Controler
  • TV
  • Hörlurar
  • AirFly

Det är i stort det jag spelar på, eller med. Ingen märkvärdig utrustning, ingen maffig prestanda eller påkostat ljud eller bild. Projektor och duk fanns innan konsolen köptes, liksom tv:n och hörlurarna som sagt. Nintendo Switch med trådlös controller – det är det som köptes in.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här