blank

Imorgon startar Mackens nya artikelserie – från MacBook Pro till iPad Pro. Det är en slags repris från några år tillbaka då jag gjorde samma byte men då med den tidigare modellen av iPad. Nu är det dags igen men till den nya modellen av iPad Pro – med stöd för mus och styrplatta.

Mitt sätt att arbeta har förändrats sedan förra gången. Jag har blivit ännu mer webbaserad och mindre bunden till specifika program och appar. Adobe-paketet är ersatt med andra program/appar sedan länge. Mycket av designarbetet sker direkt i webmiljö. Det är mindre ritande mer design, rakt på.

Så frågan är – går det att ta klivet över till en iPad Pro?

Häng med

Fördelar och nackdelar – jag ska försöka att redovisa alla mina erfarenheter så hänge med – imorgon vid lunch kommer den första delen.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här