blank

Ett sätt att tjäna pengar, Bells, i Animal Crossing är att köpa och sälja Turnips. Tim och Tommy köper Turnips, majrovor, varje dag utom söndagar och de lämnar dagsaktuella priser – dagligen och även flera gånger under dagen. Här är din chans att tjäna Bells.

blankDu köper billigt och sälja dyrt vilket inte alltid är helt enkelt. Varje söndag dyker en snorig liten gris upp, Daisy Mae. Hon säljer rovor vilket betyder att varje söndag kan du köpa rovor och sedan har du en vecka på dig att sälja dem och göra en vinst på affären. Du har bara en vecka på dig, minus varje söndag, därför att längre håller sig inte rovorna.

Majrovor

Så köp varje söndag, kolla varje dag, flera gånger varje dag vilka priser det är som gäller och säljer när du kan göra en bra vinst. Majrovorna kan säljas för 90 till 100 Bells och har du tur så kan de säljas för upp till 500 till 600 Bells, även om det är sällsynt. Fråga och fråga ofta och sälj om du får ut ett bra pris – det kan löna sig men du kan också åka på en förlust.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här