blank

Dispatches from Elsewhere har drag av Liftaren Guide til Galaxen och Dirk Gentlys Holostic Detective Agency. Det är udda, skruvat och kaotiskt.

Fyra individer som söker något, exakt vad vet de inte ens själva men de springer på varandra i vad som ser ut att vara ett slags spel. Här finns ett företag som det är en smula oklart om det är på det godas eller det ondas sida – som med det mesta annat i Dispatches from Elsewhere. Ingenting är riktigt vad det synes vara.

Skruvad

Serien är skapad av huvudrollsinnehavaren Jason Segel – jo han från “How I met your mother”. Sally Field och Richard E. Grant finns också med i rollistan och tillsammans med Eve Lindley och André Benjamin så är de huvudpersonerna i en tv-serie som är svår att beskriva men den är rolig, som sagt annorlunda och duktigt skruvad. Det är en jakt, ett sökande men det är också ett spel, ett pussel med ledtrådar som ska lösas och som tar huvudpersonerna vidare. jag tror det är bäst om du tittar själv för jag hittar inget vettigt sätt att beskriva Dispatches from Elsewhere.

 

Amazon – Dispatches from Elsewhere


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x