blank

Dear, handlar om filmskapare, artister, skådespelare – kreatörer – och de brev de ibland får från enskilda vars liv de har förändrat. Det är också berättelsen om dessa kreativa människor som påverkar oss.

Det är 10 avsnitt, regisserade av R.J. Cutler, och först ut är filmskaparen Spike Lee. Sedan följer bland andra Lin-Manuel Miranda, Yara Shahidi, Stevie Wonder, Aly Raisman, Misty Copeland och Big Bird.

Budskapet i filmerna är lika enkelt som tydligt och det faller tillbaka på Steve Jobs:

“The people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.”

Det handlar också om att inspirera och genom den kraften förändra saker. Det är historier om enskilda som förändrat sitt och andras liv, som påverkar, som driver projekt och som i sin tur inspirerar andra.

Du hittar de första avsnitten på AppleTV+ nu.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här