blank

Röki är ett pussel- och äventyrsspel där du ska hjälpa Tove att hitta sin familj igen. Du kommer att möta monster som du måste besegra eller ta dig förbi och till din hjälp har du andra vänliga figurer som du möter.

I botten för hela historien finns inslag från nordiska folksagor och spelet utspelas i ett dovt färgsatt vinterlandskap. Röki är trots beskrivningen att spel som ska vara rent från våld, ett spel för familjen och de flesta åldrar.

Sköts upp

Spelet skulle ha lanserats våren 2020 men på grund av Coronapandemin så sköts lanseringen upp. Nu har ett datum satts för lanseringen på det stora plattformarna där PC är först ut den 23 juli. Nintendo Switch kommer “at a later date” och vi vet vad det kan betyda, eller rättare vi vet inte vad det kan betyda. Det kan vara allt från några veckor till månader.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här