blank

Macken är primärt en blogg på svenska, och det kommer den att fortsätta att vara, men för den som nu vill översätta innehåller (inte grafik) så finns nu språkval i menyn. Svenska, engelska, tyska och franska som är de språk som fungerar bäst med Google Translate som är den tjänst jag har valt att använda.

Kommer det att fungera i minsta detalj, kommer alla ord och all grafik att vara korrekt?

Sannolikt inte men det låter sig helt enkelt inte göras att sitta och skriva allting på två eller flera språk. Därför får Google Translate, som blivit allt bättre under åren sköta översättningarna.

Megameny

På sikt betyder det också att Macken kommer att byta utseendet på just menyn. Den nuvarande mobila droppmenyn kommer att ersättas med en liggande meny i topp. Sannolikt en så kallad megameny som kommer ett ge an bra, tydlig översikt. Det kräver lite petande och trixande så det kommer inom kort. Dettaför att flaggorna ska kunna läggas snyggt uppe till höger i topp.

This blog can now be translated (Google Translate) – you will find several languages in the menu, att the bottom. 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här