blank

Nu kommer Duke Nukem till Nintendo Switch – Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour, släpps nästa vecka, kan förhandsbokas redan nu och till halva priset fram till den 7 juli.

Duken Nukem var att av de tidigare First-Person-Shooter, FPS-spelen med en viktig skillnad – rösten, kommentarerna och hela atmosfären runt spelet var något nytt. Du kunde gå på toaletten bara för att ett exempel och tittade du dig i spegeln som Duke Nukem kom “Damn, I look good”

Som spel betraktat inte särskilt avancerat – rör det på sig skjut på det. Rör det på sig fortfarande, skjut igen. Du är en stenhård snubbe, Duke Nukem, som ska rensa världen på aliens, elaka, fula aliens. Du har vapen, massor av vapen så det är bara att vandra runt och skjut på allt, enkelt, brutalt, massor av helt onödigt våld och oerhört roligt.

Svåraste nivån

Jag älskade Duke Nukem, varvade spelet, startade om på allt svårare nivåer tills jag en dag tog mig runt hela spelet på den högsta, svåraste nivån. Det lär jag inte klara av idag, åtskilliga år senare men jag har beställt spelet, det ligger och väntar att spelas – och som det kommer att spelas – som om det är 1996 igen!

Nu är det bara att räkna ned till den 23 juni.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här