blank

Will Ferrell har gjort komedi, en överdriven parodi av Eurovisions-schlager. Här i ligger problemet. Eurovisions-schlagertävlingen är redan bombastisk, överdriven och en parodi på sig själv.

Det är utan tvekan välgjort och jodå, det är överdrivet, duktigt överdrivet och kändisarna passerar i revy. Mikael Persbrandt är en orolig riksbankschef som inser att om Fire Sagar, Ferrells och Rachel McAdams band, vinner hela tävlingen så ska Island arrangera  den nästa år med alla kostnader som det medför. Pierce Brosnan spelar Ferrells kärva, fiskande fader som skäms över sonens försök att slå igenom som musiker.

 Absurda situationer

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga är det vi brukar se i Ferrells filmer. Det är förutsägbart och komiken bygger på absurda situationer. överdrivet galna händelser. Miljön blir här ett problem. Schlagertävlingen är i sig överdriven, skruvad och smått absurd men det är småtrevligt, få överraksningar och sångnummren är behållningen.

 

The Story of Fire Saga
Netflix
Betyg:
blank


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x