blank

Greatness Code är Apples nya tv-serie, på AppleTV+, där sju olika idrottare är i fokus. Vad har drivit dem, lett till deras framgångar och misslyckande?

“Internationally revered athletes featured in season one include four-time NBA MVP, three-time NBA champion and two-time Olympic gold medalist Lebron James; six-time Super Bowl champion and four-time Super Bowl MVP Tom Brady; Olympic gold medalist and co-captain of the US women’s national soccer team Alex Morgan; world’s fastest man and eight-time Olympic champion Usain Bolt; five-time Olympic gold medalist and 15-time world champion swimmer Katie Ledecky; 11-time world champion surfer Kelly Slater.”

TV-serien har premiär på AppleTV+ den 10 juli.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x