blank

En fyrstjärnig general med sin fru i fängelse och en tonårsdotter som dejtar en rysk kosmonaut leder USAs rymdstyrka. Det är inramningen för Netflix nya stora komediserie Space Force.

Steve Carell spelar huvudrollen i serien där han är en av manusförfattarna och skaparna tillsammans med delar av teamet som skapade The Office. 

Ett problem

Space Force har egentligen bara ett problem, vilket ju kan tyckas som rätt futtigt. Ett enda problem borde du ju kunna överse med men det handlar om en tv-serie som ska vara en komedi och den är inte rolig. Ett annat problem är att den inte är särskilt underhållande eller fängslande heller. Space Force är okej, i de flesta aspekter. Det är inget fel på skådespelarna, Carell klarar sin roll liksom John Malkovich. Det är som hantverk betraktat välgjort men det lyfter aldrig. det blir aldrig mer än en rätt ordinär, lagom komedi.

Det är okej, lagom men inte mer.

Space Force – Netflix


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här