Okej, det här är bara ett enda avsnitt, ett karantänavsnitt men det är lika roligt som briljant. TV-serien, resten av avsnitten, har funnits på AppleTV+ ett tag redan och har du missat tv-serien så se den – då har du det här specialavsnittet som sista avsnitt.

Det här är ett avsnitt inspelat med iPhone 11 och det ska visa en spelstudio i karantän. Problemen med att hålla möten, komma överens, planera och hålla ihop jobbet. Delen när C.W ska lära sig FaceTime är hysteriskt rolig – mer säger jag inte. Det är vadslagning, spel och så tristess i karantän.

Mythical Quest – Raven’s Banquet – Specialavsnitt


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x