blank

Middleditch & Schwartz, två amerikanska skådisar och komiker kliver upp på en scen ställer en fråga till publiken, följdfrågor och sedan improviseras en hel förställning upp – inga ord är förberedda, inget manus, ingen regissör – allt improviserat. Det är briljant och inte minst oerhört roligt.

Thomas Middleditch känner du säkert igen från Silicon Valley och Ben Schwartz från Parks and Recreation. Här i en helt annan miljö, nedskalad, två personer på scenen och ända dekoren är två stolar som flyttas runt, ideligen.

Dessutom byter roller, med varandra, blixtsnabbt, ibland så snabbt att de får kliva ut utanför sina roller bara för att försöka att hålla reda på vad deras olika roller heter.

Skepnader

De skapar 5-10 olika fungerar, hoppar runt på scenen, byter skepnader med små medel, de har bara varsin stol att jobba med. Allt utifrån en inledande kort historia där de pratar med publiken. Det här bland det roligaste, tokigaste och det bästa som du kan se på tv just nu.

Middleditch & Schwartz – Netflix


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här