Julia Roberts i en av få tv-framträdanden på senare år – även om den här tv-serien är från 2018 och har några år på nacken. Roberts spelar Heidi, socialarbetare som jobbat med krigsveteraner för att hjälpa dem tillbaka till ett civilt liv.

Även om inramningen, inledningen på Homecoming handlar om krigsveteraner, ett behandlingscentra så har tv-serien mer djup än så. Det här är en thriller där saker inte är vad de ser ut att vara vilket till slut går upp för Heidi Bergman.

Matchas

Det är välspelat, fattas bara annat med Julia Roberts i en av de ärande rollerna. Hennes roll matchas upp av Stephan James som spelar av Walter Cruz. Det är halvtimmeslånga avsnitt som inbjuder till seriemaraton – det är en riktigt bra tv-serie som snart griper tag i tittaren så skyllk inte på nug om du blir fast vid tv:n ett tag. Det finns nämligen två säsonger av Homecoming.

Amazon – Homecoming


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x