TV-serien bygger på de brev som Apple och Tim Cook får där användare berättar du olika Apple-produkter hjälpt dem, räddat deras liv och förändrat deras liv.

Breven har Apple använt ibland under sina keynote och i sin reklam. Nu kommer en tv-serie som bygger på breven.

“Inspired by Apple’s groundbreaking “Dear Apple” ad for the Apple Watch, Dear… is an inventive approach to biographies of the influential people who are shaping culture and society today using letters that fans have written to them. Dear… focuses on key moments from subjects’ lives and their work that has profoundly impacted not only the individuals who have written letters but the world at large.”

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x