Det finns flera spel för Nintendo Switch som du kan spela på nätet, med och mot andra. Du kan bjud ain vänner, på distans, och det finns spel där det finns medföljande appar så att du kan spela med vänner även om de inte har en egen konsol.

Här är en lista, med trailers, med olika spel i olika genres som du kan spela ensam, lokalt eller online.

Super Smash Bros. Ultimate
Splatoon 2
Snipperclips
Mario Kart 8 Deluxe
Rocket League
Overcooked! 2
Fortnite
Minecraft

 

Nintendos reklam

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x