blank

Niantic har lämnat lite mer information om två nya funktioner som kommer att lanseras inom kort – Reality Blending – som ska ge ännu mer verklighetstrogna bilder på Pokémons och PokéStop scanning som ska göra det möjligt att skapa 3D-bilder av ett stopp.

Reality Blending – idag finns som bekant att AR+-läge där du kan ta bilder på Pokémons ute i verkligheten med skuggor och allt. Den nya funktionen, som kommer att rullas ut till speciella utvalda telefonmodeller (ingen iPhone) ska göra det möjligt att få en Pokémon att titta fram bakom objekt, ett trä, et hus eller liknande.

PokéStop scanning – Denna nya funktion ska göra det möjligt att scanna Pokéstops så att det miljön ska gå att återskapa som 3D. Detta med videosekvenser på 10 sekunder som sedan används för att skapa en slags 3D-kartor. Ansikten, registreringsskyltar och annan information kommer att göras suddiga.

Scanningsfunktionen kommer först till nivå 40-spelare i början av juni.

Ut och jaga nu och spela säkert!

 

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här