Idag startar omröstningen om vilka Pokémon som ska vara i fokus under kommande Community Day – Ghastly, Squirtle, Sandshrew och Weedle är de fyra som Niantic har valt ut. De två Pokémons som får mest röster kommer att vara de Pokémons som dyker upp under de två kommande eventen.

Flera av de fyra har redan varit med under varsin Community Day så varför Niantic väljer ut just de här fyra är en gåta men nu är det den här kvartetten vi kan rösta på. Omröstningen görs på Niantics kont0 på Twitter.

@PokemonGoApp

Omröstningen är en smula rörig (minst sagt) – du ska svara på rätt inlägg och ange den Pokémon du röstar på i ditt svar. Det är alltså inga val som du kan klicka på. Scrolla i kontots flöde (länken ovan) tills du hittar ett inlägg som du kan svara på.

Ut och jaga nu och spela säkert!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x